Eerder deze zomer bracht Gregory Page de single Waiting For The Sun Again uit. Vandaag is hij terug met een tweede single die de titel met het album deelt. Het album zal later dit jaar op 2 november verschijnen. Pre-order A Wild Rose hier!

Iedere tuin heeft zon en regen nodig en beide zijn dan ook terug te horen op A Wild Rose. De aanwezigheid van uilleann pipes, banjo, mandocello en pedal steel dragen bij aan een eclectisch geluid waarbij Gregory Page zijn roots niet uit het oog verliest. Vanaf de euforische opener I’m Alive neemt Gregory je bij de hand en leidt hij je langs het hartverscheurende I Say Adios en het breekbare Born With The Shakes Inside rond door zijn tuin.

Ondersteund door producer Robbie Robinson en muzikanten als Eric Rigler (Titanic & Braveheart), Dennis Caplinger (Eric Clapton & J.J.Cale’s Road to Escondido) en Doug Pettibone (Mark Knopfler) laat Gregory Page op A Wild Rose horen een begenadigd songwriter te zijn die met een onverwachte doch coherente collectie songs een fabelachtig negende studio album aflevert.

Op zaterdag 3 november wordt het nieuwe album gepresenteerd met een releaseshow in de Amstelkerk in Amsterdam.

03-11 Amstelkerk, Amsterdam (Presented by Popmagazine Heaven)