I’m Alive is de nieuwste single van de in Noord-Londen geboren Iers-Amerikaanse singer/songwriter Gregory Page. Dit is de derde single van het aankomende album A Wild Rose dat gepland staat voor release op 2 november.

Als de derde generatie aan muzikanten in de familie, groeide Page op met traditionele Ierse muziek. Zijn grootvader, Dave Page, was een meester Uilleann fluitist. De vroege Parlophone-opnames van Dave Page blijven tot op de dag van vandaag Gregory’s inspiratiebron. Zijn ouders hebben elkaar leren kennen terwijl ze met hun bands aan het toeren waren door Europa. De moeder van Gregory zong de lead in de allereerste all-girl-popgroep, The Beat-Chics, van Londen. In 1965 hebben The Beat-Chics zelfs met The Beatles getoerd. Zijn oom Dave Page was de originele drummer van Tom Jones en verscheen op de hit What’s New Pussycat?.

De uitgebreide tourgeschiedenis van Gregory Page bevat optredens op het Woodford Folk Festival in Australië en de hoofdzaal van Paradiso in Amsterdam. De Ierse burger, die een tournee door Japan heeft gemaakt maar nog nooit in Ierland heeft gewandeld, kijkt uit naar zijn langverwachte album, A Wild Rose, om hem “thuis” te brengen.